Voor wie is een reanimatie- en AED cursus belangrijk? Voor U!

Een reanimatie-slachtoffer kan niet zonder u. Door uw inzet hebben reanimatie-slachtoffers kans om te overleven. Iedereen kan hier mee te maken krijgen, altijd onverwachts. Zorg er voor niet de hulpeloze toeschouwer te zijn.

 

U kunt bij ons een reanimatie- en AED cursus volgen. 

De cursus wordt gegeven bij voldoende deelname en duurt één lesavond van drie uur (19.30-22.30 uur). De kosten voor deze cursus zijn € 25,00 zonder certificaat

en € 40,00 met certificaat.

De kosten voor een herhalingscursus zijn tevens € 25,00 en duurt twee uur (19.30-21.30 uur). Ons advies is om dit jaarlijks te doen.

Een volledige cursus, inclusief reanimatie, AED en verbandleer, kost € 175,00. U ontvangt hiervoor een lesboek en een tasje met verbandmaterialen. De cursus wordt afgesloten met een examen.
De cursussen beginnen elk jaar in januari en september op dinsdagavond bij een minimaal aantal van 5 cursisten.

In 8 lesavonden van twee en een half uur (19.30-22.00 uur) en een examenles van drie uur (19.30-22.30 uur) kunt u in het bezit komen van een EHBO-diploma.


In veel gevallen kunt u de kosten declareren bij uw ziektekostenverzekeraar. Mocht u de opleiding doen voor uw werk, dan is er een mogelijkheid dat de kosten rechtstreeks bij uw werkgever gedeclareerd worden. Geef dit even aan bij inschrijving.

Cursus EHBO aan Kinderen/PBLS

PBLS staat voor Peadiatric Basis Life Support (reanimatie van kinderen)

U dient in het bezit te zijn van een geldig EHBO diploma om deze cursus te kunnen volgen.

Deze cursus wordt gegeven bij voldoende deelname en duurt twee lesavonden van twee uur (19.30-21.30 uur). De kosten van deze cursus zijn € 25,00.

 

Mocht u niet in het bezit zijn van een EHBO diploma dan wordt deze cursus in vier á zes lesavonden van twee uur gegeven. De kosten van deze cursus zijn

dan € 70,00.

 

Cursus Wandelletsels

Deze cursus wordt gegeven bij voldoende deelname en duurt twee lesavonden van twee uur (19.30-21.30 uur). De kosten van deze cursus zijn € 25,00.

 

 

Wanneer u al een EHBO-diploma hebt kunt u bij ons ook herhalingslessen volgen om uw diploma geldig te houden. De kosten voor het lidmaatschap zijn € 42,50 per jaar. Het contributiejaar loopt van oktober tot en met september.

  

                                           plaatje ehbo

©2019 EHBO Tilburg West